Bränninge Cup 2020Den 6:e juni 2020 det dags igen för årets roligaste utställning!

För att kunna erbjuda ännu fler möjligheter att vara med hos oss på Bränninge anordnar vi i år två utställningar på samma gång – Bränninge Cup D-utställning och Bränninge Cup Aljassimya Amateur Challenge!

Bränninge Cup D-utställning ser ut precis som vanligt med skillnaden att den i år även är öppen för handlers som inte är amatörer – dock med vissa begränsningar i vilka hästar som får vara med (de får inte vara placerade på B-utställning eller högre).

Vi är mycket stolta att kunna erbjuda amatörklasser anslutna till Aljassimya Amateur Challenge med både halter- och ridklasser under ett enhetlig regelverk! Det finns idag ett tjugotal AAC utställningar runt om i Europa och genom att vara med på flera av dem kan man som amatör samla poäng och tävla om fina priser! Mer information hittar du på deras hemsida.

Det här betyder att Du som är amatör har möjlighet att välja vilken utställning du vill vara med på – antingen Bränninge Cup Aljassimya Amateur Challenge eller Bränninge Cup D-utställning – eller båda! Tänk dock på att du inte får visa samma häst på båda utställningarna då dessa delar domare.

Vårt fokus ligger som alltid på att lära sig och ha kul tillsammans med sin häst och resultatet kommer i andra hand. Våra fantastiska domare vet att det är första gången för många av våra deltagare och tar sig tid att ge både råd och utförligt feedback till varje ekipage!


Plats: Bränninge Gård utanför Södertälje
Tid: kl 10.00 den 6:e juni 2020
Sista anmälningsdatum: 17 majPropositionen med all information hittar du här