Bränninge Cup 2020Den 15:e augusti 2020 det dags igen för årets roligaste utställning!

För att kunna erbjuda ännu fler möjligheter att vara med hos oss på Bränninge anordnar vi i år två utställningar på samma gång – Bränninge Cup ECAHO C-utställning och Bränninge Cup Aljassimya Amateur Challenge!

Bränninge Cup C-utställning ser ut precis som vanligt och är öppen både för amatörer och professionella handlers.

Det här betyder att Du som är amatör har möjlighet att välja vilken utställning du vill vara med på – antingen Bränninge Cup Aljassimya Amateur Challenge eller Bränninge Cup C-utställning – eller båda!

Vårt fokus ligger som alltid på att lära sig och ha kul tillsammans med sin häst och resultatet kommer i andra hand. Våra fantastiska domare vet att det är första gången för många av våra deltagare och tar sig tid att ge både råd och utförligt feedback till varje ekipage!

VIKTIGT – COVID-INFO

Bränninge Cup följer folkhälsomyndighetens rekommendationer avseende allmänna sammankomster och därför har en del saker behövt ändras i årets upplägg:

Viktigast – och tråkigast – av allt är att vi inte kommer att kunna erbjuda någon möjlighet för publik att vara med på utställningen. Väldigt trist tycker vi, men ber om er förståelse och hoppas på rekordpublik nästa år istället! 🙂

Vi har också varit tvungna att skrinlägga planerna på att erbjuda boxplatser i år – vi följer svenska Ridsportsförbundets covid-19 anpassade regelverk kring tävlingsverksamhet och erbjuder därför ingen uppstallning.

Extra viktigt att i år att hålla koll på vilka ungefärliga tider som gäller din hästs deltagande, och tillbringa övrig tid väl distanserad från övriga deltagare.

Tänk även på att upplägg kan ändras med kort varsel vid nya myndighetsbeslut.


Plats: Bränninge Gård utanför Södertälje
Tid: kl 10.00 den 15:e augusti 2020
Sista anmälningsdatum: 27 juliPropositionen med all information hittar du här