Nyheter

21 augusti, 2020

Resultaten för Bränninge Cup 2020!

Resultaten för Bränninge Cup 2020 hittar du här: Aljassimya Amateur Challenge Championat Championat detaljerat Klasser Hästar
10 augusti, 2020

Prel tidschema och trailmönster till Bränninge Cup 2020

Nu på lördag den 15 augusti är det dags igen för årets upplaga av Bränninge Cup! Plats: Bränninge Gård utanför Södertälje Tid: kl 10.00 den 15:e augusti 2020
26 juni, 2020

Bränninge Cup 2020 bjuder både på C-show och Amatörutställning!

Den 15:e augusti är det dags igen för årets roligaste utställning! I år anordnar vi två utställningar på samma gång – Bränninge Cup C-utställning och Bränninge Cup Aljassimya Amateur Challenge! Bränninge Cup C-utställning ser ut precis som vanligt och är […]
26 april, 2019

Propositionen till Bränninge Cup 2019 är ute!

Den 1:a juni i år är det dags igen för årets roligaste utställning! I år anordnar vi två utställningar på samma gång – Bränninge Cup D-utställning och Bränninge Cup Aljassimya Amateur Challenge! Bränninge Cup D-utställning ser ut precis som vanligt […]

Våra hingstar

Hos oss hittar du många av Sveriges mest meriterade arabhingstar! Du som funderar att betäcka ditt sto kan läsa mer om hur det går till här.

Ha roligt tillsammans med din fina arabhäst och oss på Bränninge Cup 2020


Den 15 augusti är det dags igen för årets roligaste utställning!

För att kunna erbjuda ännu fler möjligheter att vara med hos oss på Bränninge anordnar vi i år två utställningar på samma gång – Bränninge Cup Aljassimya Amateur Challenge och Bränninge Cup C-utställning!

Bränninge Cup C-utställning ser ut precis som vanligt och är öppen för både amatörer och professionella handlers.

Det här betyder att Du som är amatör har möjlighet att välja vilken utställning du vill vara med på – antingen Bränninge Cup Aljassimya Amateur Challenge eller Bränninge Cup C-utställning – eller båda! :-)

VIKTIGT – COVID-INFO

Bränninge Cup följer folkhälsomyndighetens rekommendationer avseende allmänna sammankomster och därför har en del saker behövt ändras i årets upplägg:

Viktigast - och tråkigast - av allt är att vi inte kommer att kunna erbjuda någon möjlighet för publik att vara med på utställningen. Väldigt trist tycker vi, men ber om er förståelse och hoppas på rekordpublik nästa år istället! :)

Vi har också varit tvungna att skrinlägga planerna på att erbjuda boxplatser i år – vi följer svenska Ridsportsförbundets covid-19 anpassade regelverk kring tävlingsverksamhet och erbjuder därför ingen uppstallning.

Extra viktigt att i år att hålla koll på vilka ungefärliga tider som gäller din hästs deltagande, och tillbringa övrig tid väl distanserad från övriga deltagare.

Tänk även på att upplägg kan ändras med kort varsel vid nya myndighetsbeslut.

Propositionen hittar du här